Nye indlæg

 
 

SavageGear Furion - Demo arrangement!

08-04-2019 23:17
Savage Gear Furion - Demo arrangement.
Vind en valgfri Savage Gear Furion!

Køge Sportsfiskerforening varmer op til StevnsCup 2019 tirsdag d. 30 april fra kl 16.30 til kl 20, hvor Jagt og Fiskerimagasinet kommer til Køge og fremviser Furion stangserien.Arrangementet foregår på Køge Marina, hvor Andreas og Thor fra Jagt og Fiskerimagasinet fremviser Furion stangserien til alle med hang til spinnestænger fra øverste hylde. Andreas har været med fra start til slut i hele udviklingprocessen og ved derfor alt om Furion stængerne - Altså kan du denne dag både prøve alle Furion modellerne og samtidig få den helt rigtige vejledning.

Du har ved arrangementet endda en mulighed for at vinde en valgfri Savage Gear Furion!
Det eneste du skal gøre er at møde op, prøve stangen og efterfølgende trække et nummer. Der trækkes lod når arrangementet slutter i løbet af aftenen, hvor der så findes den heldige vinder.

Hvis du også forventer at vinde 1. præmien til StevnsCup 2019 (Valgfri Furion + Stella FJ 3000), så er dette en gylden mulighed for at finde ud af, hvilken Furion model du gerne vil modtage under præmieoverrækkelsen d. 2 Juni. :-)

Mens Jagt og Fiskerimagasinet står for vejledning om og fremvisning af Furion stængerne, så tænder Køge Sportsfiskerforening op i grillen og du kan derfor både købe lidt mad og drikke til de sædvanlige billige priser.

Der vil i løbet af eftermiddagen og aftenen også være en kastekonkurrence, hvor DU har mulighed for at vinde andre lækre præmier.

Vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi til en hyggelig aften i spinnestængernes tegn!
Alle er velkommen - Vel mødt!

Adressen er: Køge Marina, Bådehavnen 1, 4600 KøgeArrangementet er oprettet som begivenhed på facebook her:


Mvh
Køge Sportsfiskerforening

Kategori: KSF
 
Koege sportsfiskerforening | CVR: 30031288 | Niels Juels vej 9, 4640 Faxe - Danmark | kasserer.ksf@gmail.com