Elfiskeriet er slut for denne gang


Vi har gjort de seneste fangster op og kan konkludere, at vi nu har nok moderfisk.Der bliver derfor IKKE noget elfiskeri d. 9 og 10 november.Vi har fået en god fordeling af størrelser på fiskene og de obligatoriske modne bækørred hanfisk, der er ekstra gode for genpuljen


Der er to – af mange – rigtig gode oplevelser hos de “garvede” fra årets elfiskeri, som vi gerne vil dele:
1 – Vi havde udset os søndag som den primære dag, hvor nye interesserede rigtig kunne prøve at være med. Altså sådan rigtigt med i vandet. Det kan lade sig gøre, da et af strækkene vi skulle elfiske både er relativt nemt at elfiske, men også fordi der normalt er rigtig mange fisk. Det var der også i år.Efter instruktion til alle nye på de forskellige poster, så blev der ellers roteret på alle posterne (næsten alle), så alle fik prøvet at være med. Det var en stor success: Gode grin, en god del missede fisk og en god portion “aha-oplevelser” er nok den bedste beskrivelse. Citat:”Jeg havde slet ikke forestillet mig, at der kunne være så mange fisk i en så lille å, og slet ikke i den størrelse!”.Vi håber meget, at “nye” kan blive til “garvede” – Der er brug for alle, der har lyst til at være med


2 – Vi fik yderligere en kæmpe fornøjelse af et besøg fra en lokal børnehave, der var på tur ved Gl. Køge Gård, da vi skulle veje og måle fisk fra et elfiskeri. Vores kære vandranunkel, Per Schilling, gik fluks i gang med at fortælle børnene om havørredernes levevis, hvorfor vi havde fiskene i et kar på en trailer, men allervigtigst…. hvad fiskene hed 🙂

Når det er sagt, så var der ellers stor jubel hver gang en fisk kom op af karret, og børnene skulle gætte på om det var en han eller en hun. Der er nok nogle forældre, der har hørt om fisk med navne som Mikkeline og Oscar til aftensmaden 🙂

Der skal lyde en stor tak til alle der deltog – Både til dem der kiggede på og til alle dem der hjalp til.
Husk at vi stryger moderfiskene søndag d. 24 november fra kl 09 på Gl. Køge gård – Alle er velkommen!

Læs mere om strygningen her:
https://www.facebook.com/events/406776666688456/
Her lidt billeder fra elfiskeriet 2019.

Køge Sportsfiskerforening, Vandplejeudvalget