Tilmelding - Hvad er havørreden for en fisk?

Foredrag med Steen Ulnits

Køge sportsfiskerforening inviterer mandag d. 25 februar kl 19 til en aften i selskab med ingen ringere end Steen Ulnits. Steen er uddannet biolog, og har siden 1981 udgivet 28 bøger omkring fiskeri i alle former og afskygninger.

Temaet denne aften drejer sig om Danmarks ubestridte sportsfisk nummer ét – den sølvblanke havørred. Med aftenens overskrift - Hvad er havørreden for en fisk? - vil Steen bl.a. fortælle om havørredens levevis, dens fødeemner og ikke mindst hvor de "måske" gemmer sig langs kysten.
Du har med andre ord muligheden for at lære en masse om havørreden - Uanset om du har mange års erfaring eller er helt ny.

Foredraget er kun for medlemmer af Køge sportsfiskerforening.
Tilmelding er påkrævet og kan gøres gratis nedenfor.

Foredraget bliver afholdt i Køge - Stedet afhænger af antal tilmeldinger og bliver derfor først meldt ud efter tilmeldingsfristen.

Seneste tilmeldingsfrist er lørdag d 25 Januar.
Koege sportsfiskerforening | CVR: 30031288 | Ellehammervej 11b, 4840 Nørre Alslev - Danmark | kasserer.ksf@gmail.com